keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tytti-Tuulialle odotetaan pentuja!

On vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi kennelin sivuja päivittelin. Tytti odottelee viimeisiillään pentuja, joten ajattelin, että on korkea aika laittaa internetin laajaan maailmaan siitä tietoja. Tytti astutettiin parisen kuukautta sitten upealla uroksella Urpolla. Nyt Tyttiseni on paisunut mahtavaksi ja odotellaan vain H-hetkeä. Myöskään edellisen pentueen tietoja ei olla päivitetty, joten korkea aika olikin saapua tänne päivittelemään tilannetta! 

Vuosi on vierähtänyt mukavissa tunnelmissa. Edellisestä pentueesta meille kotiin jäi Terriwichin Wilhelmiina alias Milla. Milla nosti nopeasti paikkansa laumassa Tytin ylitse, joka rauhallisempana tyttönä selkeästi väisti rämäpään tieltä. Komeasta luonteestaan huolimatta Milla on kova oppimaan, ja onkin aika haka TOKO-jutuissa!

Toinen poikani hankki kettuterrierin Milon, joka nostaa "perheemme" luvun jo kuuteen koiraan. Milo on veikeä ja iloinen tyyppi, tulevat Millan kanssa hyvin toimeen. Milon kanssa ollaan myös käyty pentukurssilla ja tämä poika oppii myös kovaa vauhtia. Terrierin luonteen se on kuitenkin perinyt, joten ei näistä kahdesta kurimuksesta leikillä pääse! 



Lisäksi Siiri on käynyt ulkomailla oikein urakalla, sekä Eveliinan että kasvattaja Merjan kanssa. Eveliinan kanssa Virosta tuli SERT ja Merjan kanssa Valkovenäjällä kaunis narttuni valioitui kertaheitolla kolmen maan muotovalioksi. Joten, saanhan esitellä: FI, BY, EE MVA Teemeri'n Virva-Tuuli! (Allaolevat kuvat ovat Tartosta, handlerina Eveliina. Viimeinen kuva on sitten jo Valkovenäjän valiotodistus ja ruusuke)



Iltalenkki koirien kanssa hoidettu, kolme territyttöä vierellä. Muistakaa nauttia koiristanne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti