sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kuusiviikkoiset pennut ja viisiviikkoisina otetut kuvat

Monta viikkoa on taas vierähtänyt, että olen päässyt päivittelemään sivuja. Pennut vievät paljon aikaa ja ovat virkeitä ja nopeita kuin pienet torpedot. Onneksi minulla on kuitenkin kotona emon lisäksi kaksi lapsenvahtia ja hyviä ovatkin! Milla on opettanut pentuset kaivamaan, niin petiä kuin kaikkea muutakin tarpeellista. Myös leikkiminen alkaa näyttää terrierimäiseltä!



Pennut ovat tällä hetkellä jo kuusiviikkoisia, voi kun aika menee nopeaan. Kohta nämäkin jo lentävät pesästä. Ensi  viikolla ohjelmassa on pentujen studiovalokuvaus ja eläinlääkärikäynti, jossa tapahtuu tarkastuksen lisäksi sirutus! Sen jälkeen pentujen viralliset nimet voidaan ilmoittaa kennelliittoon, ja tällaiset ne ovat:

Wagner OttoJesperi, paino 6vk: 1315g (kuvista ylä oikea)
Winsent WiliPetteri, paino 6vk: 1295g (kuvista ala oikea)
Wiktoriina EllaStina, paino 6vk: 1123g (kuvista ylä vasen)
Wiktooria EssiRiina, paino 6vk: 1002g (kuvista ala vasen)


kuvat: Eveliina Anttila

Kuvat ovat otettu, kun pennut olivat viisiviikkoisia. Julkaiseminen valitettavasti kesti, mutta tässä ne ovat! Pienet territ kasvavat joka päivä, joten viikossa tapahtuu paljon. Parin viikon päästä pennuilla on jo lähes pystyt korvat, juokseminen sujuu kuin vettä vaan ja kaikkien varpaat ovat vaarassa. Voi, kun pentuaika on ihanaa! 

Kaikki pennut ovat löytäneet itselleen kodin, ja ovat valmiina lähtemään valtavaan maailmaan, kunhan täyttävät luovutusiän. Yksi pennuista jää Poriin sijoitukseen, black&tan tyttö Wiktoriina EllaStina :-) Essiä tullaan siis ainakin näkemään ja kuulemaan täällä Terriwichin kotisivuilla. Tietysti toivon, että kaikista pennuista kuulen mahdollisimman paljon luovutuksen jälkeen. 

Seuraavaksi kuvia koko pentueesta ja lopuksi myös mamma-Siiristä ja pennuista!


kuvat: Eveliina Anttila


Toivotan kaikille lukijoille ihanaa kevättä ja paljon pieniä tassunjälkiä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti